Selecteer een pagina

Voedselhulp Voorthuizen

Doneren

Voedselhulp Voorthuizen vraagt jouw steun!

Waarom?

Een vaste groep mensen is afhankelijk van levensmiddelen die zij wekelijks bij Voedselhulp Voorthuizen kunnen afhalen. Deze levensmiddelen komen uit het overschot van supermarkten in de regio. Helaas is dit niet voldoende. Om die reden vragen wij jullie hulp, zodat we de producten die we anders gratis krijgen, nu via onze stichting kunnen aanschaffen. Uiteraard met het doel, deze gratis te kunnen blijven verstrekken aan onze klanten!

Doneer daarom deze week jouw (eenmalige) bijdrage op rekening NL21RABO0304139297 t.n.v. Stichting Voedselhulp Voorthuizen o.v.v. Eindejaarsgift 2022

Een bedrag van 30-50 euro is al voldoende om 1 gezin per week te kunnen ondersteunen met levensmiddelen.

Namens alle mensen die afhankelijk zijn van Voedselhulp Voorthuizen alvast enorm bedankt!

Voedselhulp Voorthuizen is afhankelijk donaties: zowel in natura als financieel. Doorgaans kan ons team van vrijwilligers gratis levensmiddelen afhalen bij een aantal supermarkten in de omgeving. Het soort en aantal levensmiddelen wisselt echter. Ter aanvulling worden ontbrekende (vers-)producten daarom ingekocht met behulp van donaties die Stichting Voedselhulp op haar rekening ontvangt.

Wilt u Voedselhulp steunen?

Daar zijn we natuurlijk erg blij mee! Doneren kan zowel financieel als in natura (levensmiddelen of kleding). Uw gift is aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Stichting Voedselhulp Voorthuizen is namelijk geregistreerd en heeft een officiële ANBI status.

Donaties zijn welkom op rekening NL21RABO0304139297 t.n.v. Stichting Voedselhulp.

Vragen?

Bel of mail dan vrijblijvend met coördinator Chantal Herrebrugh. 06 30 53 00 65 

Stichting Voedselhulp Voorthuizen

Baron van Nagellstraat 53
3781 AP Voorthuizen

RSIN 8550.61.881